"what you think i rap for, to push a fucking RAV-4"


ALLTID LIKA FET.


"everybody, SIIIIING!!!!!!!!!!"


Ponera att Jigga, Kanye och Lil Wayne skulle ha en konsert i mojaveöknen och precis alla som ville skulle få en biljett till den konserten gratis och även få gratis transport till och från konserten, vart man än bodde i hela vida världen. Undra hur många som skulle dyka upp på den konserten, känns som att om alla på den konserten enades om att ta över världen, så skulle dom lyckas. Inte för att dom kanske var grymma på världs-övertagande, utan för för att kvantiteten av människor skulle vara enorm.


"first things first I'll eat your brains"


Kanye West Ft. Rick Ross, Jay-z, Nicki Minaj and Bon Iver - MONSTER




"Can you get a cab in New York city"



Jay-z gjorde en lång intervju med Charlie Rose här tidigare i december.
Här är "the extended version" där Jay svarar på frågor från publiken.


"Är det där Pink"


Jag läste just en artikel om Robyns USA turne i DN.
Hon hade en spelning i Poughkeepsie som ligger ca 2 timmar från Manhattan.

"Konferenciern introducerar Robyn som ”tjejen ni kanske känner igen från Gossip Girl”

Det var typ det sjukaste jag läst på länge.

Hade jag vart i publiken på den konserten så hade jag satt prispengar på den killens skalle, jag svär. Lite påläst borde man ändå vara om artiserna som ska uppträda, att i princip säga att Robyn är mest känd från 5 minuters airtime i tv-serien Gossip girl då hon dessutom bara har sin låt lite i bakgrunden i en scen, är en sån orättivs behandling. När man har haft en karriär sen man var 16 år och släppt 3 plattor bara detta år som dessutom har fått väldigt väldigt mycket uppmärksamhet och innehåller otroligt bra låtar.  Jag säger bara att den konferenciern hade tur, för om jag hade vart domare i en domstol i USA istället för att stått i publiken på konserten i Poughkeepsie så hade jag anhållit killen och yrkat på dödsstraff.

Konferenciern får välja. Dödsstraff, eller Prispengar på hans huvud.


Här är artikeln: ROBYN




"middle of december i will melt your fucking snow"



...Den raden kommer från låten "Black mans dream" på Rick Ross nysläppte mixtape ASHES TO ASHES. Det första vi kan säga om det mixtapet är att Rozay är en lögnare, om man frågar någon på centralstationen i Stockholm om det är snö ute så får man nog en snyting till svar. Lögnare eller ej, det beror nog mycke på om Ross syftar på snön som kommer från himmlen, eller om han syftar på annan snö...





TIDLÖS





REBUS

+


LEDTRÅD: DRAKE FT. LIL WAYNE - MISS ME, 2:10




"LITTLE GIRLS FROM SWEDEN"



DELIVERY
: Red Hot Chili Peppers - Californication, Double LP.

Mmmmmmmm, sweet as 1 ton of sugar!
Fick nyss hem den plattan, fa-an vad jag öser, kommer missa jobbet....

Jag TROR att jag tycker att Californication är deras bästa platta, men jag är inte säker.
Hur som helst, på den finns låtar som "Californication" (såklart), "Scar Tissue", "Otherside", "Road Trippin",
"Arounf the world" bland annat. Hela plattan är producerad av Rick Rubin, som för övrigt nog är den ballaste av alla musikmakare.


Rick Rubin














LÖJLIGT BRA...



...Hon är verkligen löjligt bra.

Lil Wayne har en tatuering övanför sitt högra öga där det står "I AM MUSIC", Robyn borde ha en ryggtavla med samma text, och det skulle vara det mest sanningsfulla på denna jord. (No offence Weezy <3)



SKRAPA LITE



Jag har inte varit utanför dörren sen i måndags då jag har varit sjuk hela veckan. Jag har dock sett att vädret utanför är väldigt, mycket, det är mycket väder ute, så tycker jag man kan beskriva det bra. Även om jag inte hade tittat ut genom fönstret och sett vädret själv så skulle jag såklart ha vetat om det mycket väl, då var och varannan facebook medlem oj-ar  sig över snön. Hur som helst, idag var jag tvungen att använda min bil och den var gud förbannat (men naaanting) översnöad. När det händer att bilen är sådär frickin' översnöad är det då bara jag som tycker att det är askul att bara ta bort just så pass mycket snö så man kan köra bilen. För då när man kör omkring så för det första så ser det ut som att man kör en snöboll, och för det andra så tillverkar man en massa snörök när snön blåser av bilen. En rätt kul grej ändå.



"NO RETURN OF THE LIGHTSKIN"



Diggy fortsätter att köra sina verser över gamla rävars beat. Tummen upp!





"I'm selling dope, straight off the iPhone"




Första låten från Rick Rozzzays kommande mixtape ashes to ashes.

Rick Ross - ft. T.I. "9 Piece" (Prod. by Lex Luger)



RENT OR LEATHER JACKETS?



Jag är hemma sjuk och rastlös, så jag började läsa Anthony Kiedis "SCAR TISSUE", igen. Här är ett utdrag från boken. Anthony och Flea är ungefär 19-20 år gamla och som vanligt lever rövare i L.A. Red Hot Chili Peppers har alldeles nyss bildats men ingen vet vilka dom är.


"Rent was due, and Flea and I had about two hundred bucks each.
We had the option of scraping together enough money to pay another month's rent, or going out and buying some high-quality leather jackets. the absolutely de rigueur possession of every self-respecting punk. So we headed to Melrose Avenue, which was becoming a center for cool vintage clothing.
There was a guy from New York named Danny who had recently opened a small shop with a bunch of great vintage James Dean leather jackets.
Flea and I picked out the perfect leathers, but when we went to buy them, Danny's prices were astronomical, at least a hundred dollars more then we each had.
"Listen, I've got a hundred and fifty, and my friend here has a hundred and seventy, so why don't you just give us the jackets for that?" I suggested.
"Are you crazy? Get out of my shop," he yelled.
But having seen these jackets, we couldn't conceive of not owning them, so i came up with the idea of picketing the store. We made up some signs that said UNFAIR BUSINESS PRACTICES. DANNY IS A GREEDY MONSTER. I figured he be amused by the length we'd go to get these jackets. We started marching around in front of his store with our signs, and Danny came running out.
"What the fuck are you little punks doing" get out of here before i break these signs over your head," he screamed. I thought i detected a modicum of amusement in his voice, so i came up with another plan. We would stage a hunger strike in front of his store until he agreed to sell us our jackets. We went back and plunked down on the sidewalk. Danny ran out and confronted us, "What now?"
"It's a hunger strike. We're not moving or eating or drinking until you gave us those jackets," I said.
"Jesus christ you guys, how much do you have?" he said.
We finally had him, he took us inside and tried to steer us to some lower-priced leathers, but we held out and gave him all our money for the two fine jackets.


(JAG ÄR ETT FAN, JAG HAR BEVIS, FRÅGA CONNY.)

"She got a condition of the heart, A heart condition "




Atmosphere är absolut en av mina favoriter! Denna hip hop duo (Slug & Ant) från Minneapolis släppte sitt album "When god gives you lemons you paint that shit gold" våren 2008. Jag och Joel  lyssnade inte på mycket annat den våren/sommaren.

När jag har fastnat hårt för en grupp/artist
och tycker att just nu finns ingenting bättre så brukar jag vilja att alla andra också inser hur bra det verkligen är. Jag kommer ihåg när jag var på en fest den sommaren så gick jag hela tiden och bytte från vad som än spelades till ett av spåren på detta album,  och på den festen så lyssnade man inte på hip hop, de fanns inte ens på kartan. Men jag fortsatte att byta tillbaka till Atmosphere och till slut så köpte dom de, och en sa till och med "Det här är rätt bra".
Kontentan av den här historien är... att det är ett skitbra album!

WYCLEF JEAN, LIVE AT ROLLING STONE


SANTA'S ON A DIET, GOTTA GET THE POUNDS GONE




Här är versionen med hela gänget.

"I let my beard grow, cause it's cold in the northpole"




Julhälsningar från Kanye West , Cyhi Da Prince & Teyana Taylor!

(Ska tydligen komma en annan version av den här låten med features som, Cam'ron, Vado, Jim Jones, Pusha T, Big Sean, and Musiq Soulchild.)

ALLOW ME TO REINTRODUCE MYSELF





Läste just klart Decoded. Tänker inte säga nå mer, läs den istället.

"I think you stand under me, if you don't understand me"




Första singeln från Lil Waynes kommande album "CARTER 4". Young Moneys nykomling Cory Gunz lägger en vers på slutet.

GIRL TALK - ALL DAY



En låt från Girl Talks nya album "ALL DAY". Girl Talk är en mashup DJ som slänger ihop "populära" låtar till fin liten mix.
Dock så tycker jag att hans förra album "FEED THE ANIMALS" helt enkelt är bättre, "PLAY YOUR PT. 1" säger jag bara.

MICKY D POCKETS AND CAVIAR TASTES



Läste en kommentar om denna låt som löd ungefär "Äsch, inget speciellt, alla låter bra på det här beatet"
Men jag håller inte riktigt med, jag tycker att Rev runs avkomma gör det riktigt bra!

DON'T. MAKE .ME



Yelawolf är en rappare från Alabama som har ett riktigt machine gun flow.
I detta klipp får man veta lite vem duden är och i slutet så kör han sin "Pop The Trunk" från "Trunk Muzik 0-60".

RSS 2.0